Tecnologies i principis

A Google, cerquem idees i productes que posen a prova els límits de la tecnologia existent. Com a empresa que actua amb responsabilitat, Google s'esforça per garantir que qualsevol innovació es faci amb el nivell adequat de privadesa i seguretat per als nostres usuaris. Els nostres Principis de privadesa ens ajuden a prendre decisions en tots els nivells de l’empresa per tal que puguem protegir i els nostres usuaris i oferir-los el que necessiten alhora que desenvolupem la nostra tasca contínua d'organitzar la informació mundial.

Principis de privadesa

 1. Utilitzar la informació per proporcionar als nostres usuaris productes i serveis valuosos.

  “Proporcionar la millor experiència d’usuari” és el primer principi de la filosofia de Google. El fet que els usuaris comparteixen informació amb nosaltres ens permet crear serveis i productes que siguin valuosos per a ells. Creiem que la dedicació als usuaris fomenta tant la creació de productes com de funcions de millora de la privadesa, la qual cosa ha estimulat la innovació i ha creat un públic fidel d'usuaris en línia.

  Aprenem dels errors tipogràfics i d’ortografia que tots fem quan cerquem per poder oferir-vos resultats de cerca més ràpids i precisos. Així, si escriviu [ós cru] podem endevinar que segurament volíeu dir [ós bru].

 2. Desenvolupar productes que reflecteixin estàndards i pràctiques de privadesa sòlids.

  La nostra ambició consisteix a ser a l’avantguarda de la tecnologia, la qual cosa inclou el desenvolupament d’eines que ajudin els usuaris a gestionar la seva informació personal d’una manera senzilla i accessible sense deixar d'oferir-los una experiència d’usuari valuosa. Google compleix la legislació relativa a la privadesa i, a més, treballa tant internament com amb organismes i amb socis del sector per desenvolupar i per implementar estàndards de privadesa ferms.

  Hem dissenyat Google+ amb cercles per facilitar la tasca de compartir contingut diferents amb persones diferents. Així, podeu incloure els amics en un cercle, els familiars en un altre i el vostre cap en un cercle tot sol, com a la vida real.

 3. Recopilar informació personal de manera transparent.

  Ens esforcem per mostrar als usuaris la informació que s’utilitza per personalitzar els nostres serveis. Intentem ser transparents quant a la informació de cada usuari i quant a la manera com la utilitzem per oferir els nostres serveis, segons correspongui.

  El Tauler de control de Google ajuda a respondre la pregunta “Quines dades emmagatzema Google sobre mi?” Mostra la informació emmagatzemada al vostre compte de Google, com ara el vostre últim bloc de Blogger o les fotos que heu penjat, i us permet canviar la configuració de privadesa de molts productes de Google des d'una ubicació central.

 4. Oferir als usuaris alternatives significatives per protegir la seva privadesa.

  Els usuaris tenen preocupacions i necessitats de privadesa diferents. Per proporcionar un servei millor a tots els usuaris, Google s’esforça per oferir-los alternatives significatives i precises relacionades amb l’ús de la seva informació personal. Creiem que la informació personal no s’ha de mantenir oculta i tenim el compromís de crear productes que permetin als usuaris exportar la seva informació personal a altres serveis. No venem la informació personal dels usuaris.

  Amb les nostres eines de privadesa, podeu encriptar el trànsit de cerca entre el vostre ordinador i Google, navegar per Internet en privat, suprimir el vostre historial de cerca, extreure les vostres dades dels productes de Google fàcilment amb el nostre projecte d'alliberament de dades, i molt més.

 5. Supervisar de manera responsable la informació que allotgem.

  Sabem que la nostra responsabilitat consisteix a protegir les dades que els usuaris ens confien. Ens prenem els problemes de seguretat seriosament i treballem juntament amb una gran comunitat d'usuaris, de desenvolupadors i d'experts en seguretat externs per fer que Internet sigui un lloc més segur i més protegit.

  Dissenyem els nostres productes de manera segura i sòlida des del principi. Els nostres escàners automàtics utilitzen dades per protegir milions d'usuaris de programari maliciós, estafes de pesca (suplantació d'identitat), frau i activitat brossa cada dia.